За нас

Групата от компании Arcon е основана през 1974 г. с цел да покрие нуждите на пазарите в Централна и Източна Европа от висококачествено индустриално оборудване за производствените и преработвателни предприятия.

През годините Arcon придобива огромен международен опит и групата се разраства във верига от компании с офиси в Русия, бившите съветски републики , Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Румъния, България, Хърватска и Сърбия.

Arcon е утвърден доставчик на висококачествено и надеждно оборудване за обработка на голямо разнообразие от продукти в металодобивната, минната, фармацевтичната и хранителната промишленост в рамките на пазарите в Централна и Източна Европа. Ние също така предлагаме цялостни решения в областта на рециклирането на отпадъци и енергетиката.

Като допълнение към доставяното оборудване, Arcon предлага проектиране и управление на проекти, следпродажбено обслужване и доставка на резервни части. 

От откриването на офиса на Аркон в София, фирмата продължава да доставя широка гама от висококачествено оборудване на клиентите си на българския пазар.


Аркон България ЕООД

Адрес:
Бул. България,
Комплекс Бокар,
бл. 39, ет. 1,
1404 София

Телефон: +359 2 952 39 33, +359 2 952 36 53

Факс: +359 2 954 46 43

Мениджър: Цветан Доксинов (email)

 
 
 
BG ENBG